Contact ons via:

Peperstraat 10,1441 BJ Purmerend

Mobile: +31613628732
E-mail: jack@jackjackedtattooanddesign.nl

Image Alt

Werkwijze

Image Alt
IMG_4433

Hoe werken wij?

Als je een tattoo wilt laten zetten kunt u bij ons langs komen in de shop om samen te bekijken naar alle mogelijkheden qua ontwerp.
Wij willen wel altijd in een persoonlijk gesprek inventariseren wat de mogelijkheden en of wensen zijn, veel mensen weten niet wat de mogelijkheden of beperkingen zijn.
Wil je graag dat Wij een tattoo voor u ontwerpen dan kan dit ook, maar hier zijn uiteraard wel kosten aan verbonden.
Laat u de tattoo bij ons zetten dan worden deze kosten verwerkt met de prijs, laat u hem niet bij ons zetten of komt u niet opdagen bij de afspraak bent u die kosten kwijt, omdat wij er wel onze tijd in hebben gestoken

Heeft u een keuze gemaakt dan maken een afspraak voor het zetten of beginnen we meteen. indien dit mogelijk is.

Wat zijn onze prijzen?

De prijsbepaling voor een tatoeage hangt af van verschillende factoren: Hoe groot is de tattoo, zitten er veel details in de tatoeage, of heeft het veel schaduw-werk, en is het zwart/grijs of kleur?

Wil je graag een prijs weten stap dan gewoon even binnen.
Over de telefoon of via Facebook is het vaak lastig te zeggen.

Bij een afspraak voor een tattoo te zetten word er altijd een aanbetaling gevraagd.

Prijsstelling-345x245

Aanbetaling?

Aanbetaling
Er zal een aanbetaling gevraagd worden voor elke gemaakte afspraak.
Begrijp dat een tatoeëerder voorafgaand aan jouw afspraak tijd in je investeert. De aanbetaling is om dit te compenseren indien je niet op de afspraak verschijnt.

Je aanbetaling vervalt, indien je korter dan 48 uur van tevoren de afspraak afzegt of verzet. Helaas kan er geen rekening gehouden worden met jouw overmachtssituatie en blijft de tattoo artist met een lege stoel voor de
gereserveerde tijd, welke vaak lastig is om op te vullen.

Aanbetalingen worden nooit retour gestort, gezien de artiest hier veel tijd in steekt om jouw je tattoo ontwerp te geven die je wilt.

Waar moet ik aan denken als ik getatoeëerd wordt?

– Doe loszittende kleren aan, waarmee de plek om te tatoeëren makkelijk te bereiken is. Als de tattoo net gezet is, mag er niets knellen of schuren op de tatoeage. Houdt er rekening mee dat de tattoo inkt vlekken op je kleding kan maken,
die er echt nooit meer uit gaan. Dus draag niet je nieuwste designerkleding.
– Bij een rugtattoo kun je een (oud) vest meenemen om achterstevoren aan te doen. Wij kunnen je ook voorzien van een badjas hier in de shop.
– Zorg dat je gegeten hebt. Neem ook iets te eten mee, een tattoo zetten kan soms langer duren dan gepland en het is prettiger vol te houden als je bloedsuikerspiegel op niveau is.
Uiteraard hebben we bij Jack Jacked Tattoo & Design dextro, limonade en energiedrank hiervoor beschikbaar.
– Kom op tijd en zorg dat je zeer ruim de tijd hebt.
– Je bent welkom om iemand mee te nemen, maar neem liever niet meer dan 1 vriend mee.

loszittende

Doet het pijn?

Pijn is een ervaring die voor iedereen anders is. Daarbij is de plek die je laat tatoeëren natuurlijk van belang. Op je bot, dus bijvoorbeeld op je ribben of ruggegraat, is vaak pijnlijker dan bijvoorbeeld een bovenarm waar nog relatief
veel spier over het bot zit. Ook neemt de pijn langzaam toe, het 3e uur is het gevoeliger dan het 1e uur. Er zijn weinig mensen die het tatoeëren langer dan 4 uur vol kunnen houden, vandaar dat de sessies vaak maximaal 4 uur duren.
Over het algemeen is het gevoel te vergelijken met het gekrabt worden door een kat. Ook is je fysieke conditie van belang, ben je goed uitgerust, dan kun je meer verdragen.
Je kunt eventueel nog 2 paracetamol innemen om de scherpte van de pijn weg te nemen. Wij hebben geen verdoving in huis en werken daar ook niet mee als je het zelf mee brengt vanwege de risico’s die hier aan hangen t.b.v. genezing e.d.

Op het plaatje hiernaast is een indicatie van de pijn te zien. Uiteraard verschilt de ervaring per persoon.

Hoe veilig werken jullie ?

Jack Jacked Tattoo & Design is in het bezit van een GGD vergunning. Er wordt gewerkt volgens de landelijke richtlijnen van veilig tatoeëren. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpnaalden.
Alles dat aangeraakt wordt tijdens het tatoeëren, is steriel verpakt in plastic, dit wordt na elke klant weggegooid en alles wordt gedesinfecteerd na elke tattoo behandeling.