De werkwijze in onze tattooshop

Door de informatie hieronder na te lezen, leer je de werkwijze in onze tattooshop kennen. Stuur ons zeker een bericht mocht je daarover meer inlichtingen willen inwinnen.

Een tatoeage of een piercing laten zetten?

Maak vandaag nog je afspraak!

n

Qua ontwerp heb je bij ons meerdere mogelijkheden. Zo kan je ons portfolio doorbladeren, zelf een ontwerp aanleveren of eentje op maat door ons laten maken. Aan die laatste optie is wel een meerprijs verbonden.

Tijdens een een-op-eengesprek overlopen we de kosten en het aantal vereiste sessies. Zodra je ontwerp volledig vastligt, kan je een afspraak met ons inplannen of je tatoeage onmiddellijk laten plaatsen als onze agenda dat toelaat.

Let er wel op dat we extra kosten rekenen als je de tatoeage niet bij ons laat zetten of niet voor je afspraak komt opdagen.

De prijs van je tattoo hangt van verschillende factoren af. Denk aan de grootte, de details, de hoeveelheid schaduwwerk en de kleur. Omdat het vaak moeilijk is om je telefonisch of online een prijs mee te delen, stap je gewoon best even onze tattooshop binnen.

Voor elke afspraak vragen we een aanbetaling. Die geldt als compensatie aan onze tattooartiesten voor mocht je niet verschijnen. Wij vragen je om je afspraak minstens 48 uur op voorhand te annuleren of te verplaatsen als je verhinderd bent. Gelieve er wel rekening mee te houden dat je je aanbetaling dan kwijt bent en dat die dus niet teruggestort wordt. Onze tattooartiesten hebben er namelijk veel tijd in geïnvesteerd om een ontwerp op te maken.

  • Trek loszittende kleren aan die het ons mogelijk maken om de te tatoeëren plaats makkelijk te bereiken. Net nadat de tattoo gezet is, mag er niets op knellen of schuren. Bovendien kan inkt vlekken op je kleding maken.
  • Als je een rugtattoo laat plaatsen, kan je een oude vest meenemen om achterstevoren aan te doen. In onze shop kan je tevens een badjas verkrijgen.
  • Eet voldoende voorafgaand aan je afspraak, zodat je bloedsuikerspiegel op niveau blijft. Je mag gerust iets meenemen om te eten tijdens de sessie zelf. In onze shop zijn er sowieso dextro, limonade en energiedrank beschikbaar.
  • Kom op tijd voor je afspraak en zorg dat je geen andere verplichtingen hebt.
  • Het staat je vrij om iemand mee te nemen, maar liefst niet meer dan één persoon.

Pijn wordt door iedereen anders ervaren. Een tatoeage laten plaatsen, kan je met een krab van een kat vergelijken. De plek waar je je laat tatoeëren, speelt daarbij een grote rol. Als we bijvoorbeeld een tatoeage op je ribben of ruggengraat plaatsen, zal die pijnlijker aanvoelen dan een tatoeage op je bovenarm. Daar zit dan ook meer spierweefsel over je bot.

Verder beïnvloedt je fysieke conditie de mate waarin je pijn voelt. Iemand die goed uitgerust is, zal meer kunnen verdragen. De pijn gedurende het tatoeëren zal sowieso langzaam toenemen. Aangezien weinig mensen een sessie langer dan vier uur uithouden, beperken we ons tot die tijdspanne.

Eventueel kan je twee paracetamols innemen om de pijn af te zwakken. Wijzelf hebben geen verdoving in huis vanwege de risico’s die aan het genezingsproces verbonden zijn.

Jack Jacked Tattoo & Design is in het bezit van een GGD-vergunning. Dat betekent dat we de landelijke richtlijnen naleven om veilig te tatoeëren. Zo maken we enkel gebruik van wegwerpnaalden en verpakken we al onze materialen steriel in plastic. Na elke afspraak vernieuwen we onze apparatuur en desinfecteren we onze tattooruimte.