Contact ons via:

Peperstraat 10,1441 BJ Purmerend

Mobile: +31613628732
E-mail: jack@jackjackedtattooanddesign.nl

Over ons

Over de shop

Wij staan voor gastvrijheid, kwaliteit, openheid en eerlijkheid, als shop maken wij enkel gebruik van de hoogste kwaliteit aan tattoo en piercings materialen. Hiernaast is transparantie een must hierdoor kunnen wij iedereen voorzien van hun droom tattoo of piercing

Alles wat wij ontwerpen is persoonlijk en uniek aan de hand van de idee├źn van de klant.

[us_image image=”679″ align=”center” style=”shadow-1″]

Ons doel :

Is om het numerieke klant gevoel te laten verdwijnen met het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van al onze diensten. Door het uiterlijk van de shop open en transparant te houden hopen wij de drempel te laten verdwijnen en het toegankelijk te maken voor iedereen.

Ons te behalen doel is iedereen een persoonlijk proces te geven van het ontwerpen tot het daadwerkelijke eindresultaat. Hierbij proberen wij in het hoofd te kruipen van de klant en naar die vraag een ontwerp te maken wat persoonlijk aansluit op de behoeften.

Daarbij geven wij iedereen zijn eigen tijd daarvoor om mensen een ontwerp te geven naar volledige tevredenheid. Wij hebben met die reden ook gekozen om niet met uurtarieven te werken om zo de rust te bieden die ieder persoon nodig heeft.

Dit zodat we gezamenlijk een uniek en best behaalbare resultaat kunnen maken.

Wie zijn wij :

KLIK OP DE NAMEN VOOR PORTFOLIO

JACK : Eigenaar en artiest, Stijlen; Japans neo-Japans, neo tradtional, realisme, portretten mens & dieren, bloemen, insecten. vrijwel allround artiest.

JESSICA : artieste, neo traditonal, traditional, mandala specialiste, fineline, black & grey, vinger specialiste

Rizz : Elke donderdags aanwezig

Roos : hoofdpierscter , op afspraak aanwezig voor alle piercings in de lijst. 0634501133 voor afspraken

Margo : Vaste Gastartieste, kleur, watercolor,trashpolka, filligree