Contact ons via:

Peperstraat 10,1441 BJ Purmerend

Mobile: +31613628732
E-mail: jack@jackjackedtattooanddesign.nl

Tattoo Purmerend

Tattoo  laten zetten omgeving Purmerend

Een tattoo laten zetten in Purmerend doe je natuurlijk bij Jack Jacked Tattoo & Design. Binnen ons team hebben we de beschikking over ervaren tatoeëerders die hun vak goed verstaan. Daarnaast houden we altijd rekening met jouw persoonlijke wensen en stemmen we het unieke ontwerp daarop af. Door goed overleg en communicatie ben je altijd zeker van een fantastisch eindresultaat. Als je een tattoo wilt laten zetten in de omgeving van Purmerend ben je binnen onze shop van harte welkom.

Al sinds mensenheugenis wordt er gebruik gemaakt van tatoeages. Vroeger werden tatoeages vooral aangebracht om verschillende stammen en rangen van elkaar te kunnen onderscheiden. De Maori’s zijn daar een goed voorbeeld van. Elke tattoo heeft zijn eigen unieke vorm en betekenis. De vormen kunnen realistisch zijn, maar natuurlijk ook abstract zoals dit bij tribal tatoeages het geval is.

Een tattoo zegt wat over jouw persoonlijkheid. Het wordt dan ook niet voor niets als een kunstvorm gezien. Bij Jack Jacked Tattoo & Design maken we jouw dromen graag waar. Door een persoonlijke benadering en een goed overleg, komen we altijd tot een prachtig eindresultaat dat aan jouw wensen voldoet. Binnen onze tattoo shop in Purmerend maken we altijd gebruik van unieke ontwerpen en tatoeëren we met de best mogelijke producten.

Tattoo van Jack Jacked Tattoo & Design in Purmerend

Binnen onze tattoo shop hechten we veel waarde aan jouw wensen als klant. Voordat we jouw droom werkelijkheid maken, vindt er een persoonlijk gesprek plaats. Op deze manier krijgen we meer inzicht in jouw specifieke wensen, en de stijl waarin je jouw tattoo wilt laten aanbrengen. Dit kan black & grey zijn, maar ook realisme behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard adviseren we je desgewenst ook graag over de beste plaats voor het laten zetten van de tatoeage. Pas als je helemaal tevreden bent over het unieke ontwerp dat we voor je hebben gemaakt, gaan we van start. Het laten zetten van een tattoo in Purmerend wordt op deze manier een unieke ervaring. Het eindresultaat is een prachtige tatoeage die helemaal bij je past.

[us_image image=”435″ align=”center”]
[us_separator size=”small”]

Ook als je graag een piercing wilt laten zetten ben je bij ons van harte welkom. Binnen onze piercing shop in Purmerend werken we met een ervaren team die het vak goed verstaat. Uiteraard maken we alleen gebruik van de beste materialen en de mooiste piercing juwelen en sieraden. Bij jack Jacked Tattoo & Design ben je van harte welkom als je een tattoo wilt laten zetten in de omgeving van Purmerend.