Contact ons via:

Peperstraat 10,1441 BJ Purmerend

Mobile: +31613628732
E-mail: jack@jackjackedtattooanddesign.nl

Piercing shop Purmerend

Piercing shop in Purmerend

Bij Jack Jacked Tattoo & Design ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een betrouwbare piercing shop in Purmerend. Binnen onze shop werken we volgens de wettelijke veiligheids- en hygiëneregels. Daarnaast bestaat ons team uit ervaren mensen die hun vak goed verstaan. Binnen onze piercing shop in Purmerend ben je dan ook van harte welkom. Piercings zijn al sinds jaar en dag een uiting van kunst. Ze kunnen worden aangebracht in de zachte delen van het lichaam, of het kraakbeen.

Goede voorbeelden van plaatsen waar een piercing kan worden aangebracht zijn de navel, tepel, wenkbrauwen, neus en oren. Piercen is ongevaarlijk als dit op de juiste manier gebeurt. Dat betekent dat de piercer over de juiste materialen moet beschikken én de sieraden aan de hoogste kwaliteitseisen moeten kunnen voldoen. Binnen onze piercing shop in Purmerend werken we dan ook altijd met sieraden die gemaakt zijn van titanium.

Binnen de tattoo shop van Jack Jacked Tattoo & Design in Purmerend hechten we veel waarde aan jouw persoonlijke wensen. Voordat je bij ons een piercing laat zetten, bespreken we jouw wensen dan ook graag in een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we samen de juiste plaats bepalen voor jouw piercing en kunnen we je tevens van advies voorzien aangaande de sieraden.

Piercing shop Jack Jacked Tattoo & Design in Purmerend

Hygiënisch en volgens de voorschriften werken is bij het laten zetten van een piercing belangrijk. De kans op infecties en problemen wordt op deze manier tot een minimum beperkt. Binnen onze piercing shop in Purmerend snappen we dat als geen ander. Door onze ruime ervaring kunnen we al je vragen beantwoorden. Ook voorzien we je desgewenst van een passend advies en laten we je zien wat de eventuele mogelijkheden zijn.

Binnen onze piercing shop in Purmerend heb je altijd een ruime keuze uit diverse piercing sieraden en juwelen. Ze zijn geschikt voor wenkbrauw piercings, navel en oor piercings. Ook als je graag een tongpiercing wilt laten zetten ben je binnen onze tattoo shop in Purmerend van harte welkom.

[us_image image=”429″ align=”center”]
[us_separator size=”small”]

De materialen en producten die we gebruiken zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste veiligheidseisen op het gebied van hygiëne. Zo ben je niet alleen zeker van een mooie piercing op een door jou gewenste plaats, maar kun je ook rekenen op een prettige en ontspannen ervaring. Ook als je vragen hebt over het laten zetten van piercing ben je in onze piercing shop in Purmerend welkom.